Vragen bij BUUV

 • Profielfoto van Ingrid

  Vrijwilligers gezocht voor het Maatjesproject Heemskerk

  Welschap Welzijn zoekt vrijwilligers voor het Maatjesproject. Als vrijwilliger hebt u eens per twee weken contact met uw maatje. Samen onderneemt u dingen, of maakt u een praatje bij een kop koffie of... Lees meer
 • Profielfoto van Eline

  Samen zwemmen met dame met Alzheimer

  Een ouder echtpaar in Santpoort zou wel wat hulp kunnen gebruiken. Meneer zorgt intensief voor mevrouw met Alzheimer. Voor mevrouw is er steeds minder mogelijk in het leven. Zij heeft ook flinke rugkl... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Manuela

  Vriendschap

  Geplaatst door Manuela
  Hallo met Manuela. ik ben een alleenstaande moeder. ik zoek vriendschap met een alleenstaande ouder, mag man en vrouw zijn om leuke dingen te doen samen met de kinderen [beperkte kinderen] en geduld... Lees meer
 • Profielfoto van Nuran

  Vriendschap/maatje

  Geplaatst door Nuran
  Door de coronacrisis is mijn daginvulling weggevallen daardoor ben ik eenzaam geworden. Ik ben een Turkse vrouw van 57 jaar die opzoek is naar iemand die ook behoefte heeft om leuke dingen met elkaa... Lees meer
 • Profielfoto van Ingrid

  Reling en ramen

  Geplaatst door Ingrid
  Gevraagd iemand die mij af en toe wil helpen met de reling en ramen schoonmaken. Gaat alleen om de periode,dat er veel spinnen zitten. Uiteraard help ik mee met deze klus. Periode aug tot eind okt,... Lees meer
 • Profielfoto van Esther

  Taalbegeleiding geven aan inburgeraars

  Geplaatst door Esther
  Lijkt het je leuk om een anderstalige bij haar of hem thuis of op locatie maximaal een half jaar te begeleiden met het Nederlands leren bij de inburgering? Je helpt een anderstalige met het Nederland... Lees meer
 • Profielfoto van Esther

  Vrijwilliger Taalcarrousel Nederlandse taal

  Geplaatst door Esther
  Lijkt het je leuk om anderstaligen te helpen hun spreekvaardigheid te verbeteren in contact met Nederlandstalige deelnemers? Dan is deze activiteit misschien iets voor jou… Je doet mee aan een taa... Lees meer
 • Profielfoto van Tanja

  Onkruid verwijderen

  Geplaatst door Tanja
  Wie kan voor mij het onkruid uit de tuin verwijderen?. Ik kan zelf niet bij de grond. Het is waarschijnlijk 2 uurtjes werk. Lees meer
 • Profielfoto van Margot

  Incidenteel boodschappen doen

  Geplaatst door Margot
  Voor een van mijn cliënten zoek ik een sympathiek en geduldig iemand die incidenteel de zware boodschappen zou willen doen. Mijn cliënt is slecht ter been en angstig om naar een drukke hectische super... Lees meer
 • Profielfoto van Rene

  Ophalen voedsel bijde voedselbank in Ijmuiden

  Geplaatst door Rene namens client
  Deze man heeft een buik-en rug hernia en mag dus niet tillen. Het is een lieve man, van niet nederlandse afkomst. Op vrijdag tussen 11:30 en 13:00 staan zijn boodschappen klaar en moeten naar zijn hui... Lees meer