Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Niels

  Aanbod van Niels

  Geplaatst door Niels
  Ik wil graag mensen helpen die het zelf niet meer kunnen. Het gene wat ik zou willen doen om mensen te helpen is: boodschappen doen. Dit zou ik willen doen in de omgeving Heemskerk en Beverwijk. Ik h... Lees meer
 • Profielfoto van Harold

  Aanbod van Harold

  Geplaatst door Harold
  Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik gezond ben en de mogelijkheid heb om te helpen. Ik heb ervaring met personenvervoer en koken is mijn hobby. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 311 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Eline

  Aanbod van Eline

  Geplaatst door Eline
  Graag zou ik wat voor (eenzame) mensen willen betekenen! Denk aan een telefoontje voor sociaal contact, of de boodschappen doen voor iemand. Dit omdat iedereen wel een steuntje in de rug kan verdien... Lees meer
 • Profielfoto van Andrea

  Aanbod van Andrea

  Geplaatst door Andrea
  Ik ben pedagogisch medewerker, maar zit momenteel 75% van de week thuis en wil heel graag hulp aan schoolgaande kinderen bieden. Het werk met basisschool leerlingen heeft mij altijd geïnteresseerd en ... Lees meer
 • Profielfoto van Britt

  Aanbod van Britt

  Geplaatst door Britt
  Ik ben Britt en ik ben 18 jaar. Ik heb zelf veel vrije tijd nu en ik zou graag mensen willen helpen die hulp kunnen gebruiken. Ik kan helpen met van alles bijvoorbeeld: boodschappen, de hond uitlaten ... Lees meer
 • Profielfoto van Sophie

  Aanbod van Sophie

  Geplaatst door Sophie
  Het lijkt me leuk om op te passen. Zelf doe ik nu een opleiding die ook met kinderen te maken heeft, en stage loop op een basisschool. Het lijkt mee erg leuk om nu mensen te kunnen helpen met oppassen Lees meer
 • Profielfoto van Eline

  Huiswerk hulp

  Geplaatst door Eline
  Hallo, Kent u het probleem deze dagen dat u thuis zit en eigenlijk moet werken, maar uw kinderen zijn ook thuis en willen uitleg hebben over school werk? Nou ik bied voor u de oplossing!! Ik ben E... Lees meer
 • Profielfoto van Bella

  Aanbod van Bella

  Geplaatst door Bella
  Het is voor mij persoonlijk heel waardevol om naar anderen om te kijken en bijvoorbeeld een luisterend oor te kunnen bieden of juist een glimlach op iemands gezicht te kunnen krijgen. We leven met elk... Lees meer
 • Profielfoto van Jany

  Aanbod van Jany

  Geplaatst door Jany
  Ik vind het belangrijk om elkaar te helpen en te steunen in deze moeilijke tijd. Nu ik thuis aan het werk ben heb ik zat vrije tijd over en wil ik daar graag iets nuttigs mee doen. Ik help mijn oma oo... Lees meer
 • Profielfoto van Anne Marie

  Aanbod van Anne Marie

  Geplaatst door Anne Marie
  Ik heb door de corona crisis minder werk en wil graag die tijd gebruiken om anderen te helpen. Er zijn veel mensen die nu wel wat hulp kunnen gebruiken. Ik kan boodschappen doen, iemand even bellen vo... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.