Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Dieuwertje

  Aanbod van Dieuwertje

  Geplaatst door Dieuwertje
  Als alleenstaande moeder heb ik niet altijd alle hulp die ik nodig heb, daarom vind ik het belangrijk ok ervoor te zorgen dat een ander deze hulp wel krijgt. Ik ben creatief en muzikaal. Ik vind perso... Lees meer
 • Profielfoto van Renée

  Aanbod van Renée

  Geplaatst door Renée
  Ik heb op dit moment geen werk. En wil nu ik daar genoeg tijd voor heb, graag iets doen waarmee ik anderen kan helpen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 311 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  In deze tijd is mijn dagbesteding weggevallen. Ik verveel mij thuis en zou graag voor anderen boodschappen willen halen die hierbij hulp nodig hebben of om een wandeling mee maken. Lees meer
 • Profielfoto van Govert

  Aanbod van Govert

  Geplaatst door Govert
  Vrijwilligerswerk, ik ben gepensioneerd en wil iets betekenen op het gebied van fotografie en/of beeldende kunst. Lees meer
 • Profielfoto van Marliese

  Aanbod van Marliese

  Geplaatst door Marliese
  Momenteel zit ik thuis en kan niet mijn eigen werkzaamheden verrichten vanwege Covid 19 en daarom zou ik mijn tijd heel graag nuttig willen besteden en mensen dan wel dieren willen helpen waar dat mog... Lees meer
 • Profielfoto van Sinan

  Aanbod van Sinan

  Geplaatst door Sinan
  ik zo graag vrijwilliger werken of bij baantje om wat extra te verdienen de hond uit laten of wat schoonmaak werkzaam heden doen.ik ben net hersteld van mijn operaties die gehad heb in het amc en w... Lees meer
 • Profielfoto van Kimberly

  Aanbod van Kimberly

  Geplaatst door Kimberly
  Een helpende hand is de beste hand !! Gewoon niet meer dan tijd over momenteel en mezelf nuttig wil maken in de wereld Lees meer
 • Profielfoto van Bas

  Aanbod van Bas

  Geplaatst door Bas
  Ik wil momenteel graag mijn steentje bij dragen in deze zware periode. Normaal gesproken zou ik nu op texel zitten, omdat daar momenteel geen werk is lijkt het me fantastisch om met mensen met een ver... Lees meer
 • Profielfoto van Kees

  Aanbod van Kees

  Geplaatst door Kees
  Ik wil graag wat betekenen voor de kwetsbaren in deze crisis of de zorgverleners welke nu zo'n belangrijke werk doen. Lees meer
 • Profielfoto van Anouk

  Aanbod van Anouk

  Geplaatst door Anouk
  Ik werk bij tata steel en nu gebonden aan 5 dagen thuiswerken. Erg saai en ik ben jong en fit en kan andere helpen waar nodig. MVG Anouk Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.