Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Karim

  Aanbod van Karim

  Geplaatst door Karim
  ik heb veel ervaring in loodgieterwerk, stucen, elektra. graag zou ik klusjes willen doen. ook vind ik het fijn om met dieren te werken. Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Ik heb de opleiding maatschappelijke dienstverlening afgerond mbo 4 aan het Nova College te Haarlem. Vervolgens ben ik gaan werken bij een dak en thuisloze opvang, helaas na 1,5 jaar in de ziektewet g... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 178 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Alexandra

  Aanbod van Alexandra

  Geplaatst door Alexandra
  Ik wil graag iets voor een ander doen omdat ik zelf ook vaak geholpen ben via buuv, maar dan in een andere plaats. Ik kan met veel dingen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Leanne

  EHBO Beginnerscursus

  Geplaatst door Leanne
  Elke burger heeft de plicht een medemens in nood te helpen. Dit houdt in dat eenieder verplicht is bijstand te verlenen voor zover zijn kennis en kunde dit toe laat. De minimale hulp die je een medebu... Lees meer
 • Profielfoto van Simone

  Aanbod van Simone

  Geplaatst door Simone
  Graag zou ik vrijwilligerswerk willen doen, omdat ik het belangrijk vind dat mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben. Daarbij vind ik het ook belangrijk dat we klaar staat voor elkaar en solidair n... Lees meer
 • Profielfoto van Ad

  fietsles aangeboden

  Geplaatst door Ad
  Ben je een volwassene (minstens 13) en wil je (beter) leren fietsen, dan wil ik je daarbij helpen. Je hoeft geen eigen fiets te hebben, die kunnen we na afloop aanschaffen (ook daarbij kan ik je help... Lees meer
 • Profielfoto van Marissa

  Aanbod van Marissa

  Geplaatst door Marissa
  Naar aanleiding van een opdracht binnen De Haagse Hogeschool zou ik graag samen met mijn medestudenten helpen bij het organiseren van de bingo op maandag 30 september van 13:00 uur tot 15:30 uur in Vi... Lees meer
 • Profielfoto van Eva

  Aanbod van Eva

  Geplaatst door Eva
  Vrouw, voormalig journalist, 54, goed in teksten schrijven, corrigeren en redigeren. Ik ben thuis op social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter en schrijf graag persberichten. Licht ... Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 Volgende

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.