Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Nico

  Aanbod van Nico

  Geplaatst door Nico
  Fietsen onderhoud en ev reparatie Vernieuwen van onderdelen , lekke banden en zo. Lees meer
 • Profielfoto van Justyna

  Aanbod van Justyna

  Geplaatst door Justyna
  Ik heb tijd en ik wil andere mensen helpen. Ik mag boodschappen doen, of iets anders bezorgen. Ik mag dat doen een keer per week. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 311 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Pammy

  Aanbod van Pammy

  Geplaatst door Pammy
  Hoi :) Ik woon samen met mijn man en twee kids in de waterakkers, en graag zou ik een handje willen helpen tijdens deze bizarre maanden waar we in zitten; een boodschap, langs de apotheek of het ui... Lees meer
 • Profielfoto van Amy

  Aanbod van Amy

  Geplaatst door Amy
  Ik ben Amy (18 jaar) ik wil helpen, omdat ik mensen graag gelukkig maak. Ik hoop van andere te kunnen leren en ben geïnteresseerd in hoe mensen (vooral oudere) naar de wereld kijken. Ik hou heel erg v... Lees meer
 • Profielfoto van Lourens

  Aanbod van Lourens

  Geplaatst door Lourens
  voor een betere samenleving wil ik mij inzetten. Lees meer
 • Profielfoto van Muriel

  Aanbod van Muriel

  Geplaatst door Muriel
  Ik werk als participatiecoach bij vluchtelingenwerk. ivm met de sluiting van het kantoor heb ik veel tijd nu. Ik wil me wel inzetten om boodschappen te doen of mensen te bellen. Lees meer
 • Profielfoto van Martin

  Aanbod van Martin

  Geplaatst door Martin
  Na mijn pensioen in 2017 zoek ik een nuttige doelstelling in de vorm van vrijwilligerswerk voor vluchtelingen, omdat ik daar ervaring mee heb. Ik heb ruim 35 jaar gewerkt als klinisch psycholoog, aand... Lees meer
 • Profielfoto van Mathijn

  Aanbod van Mathijn

  Geplaatst door Mathijn
  Ik ben van mening dat we elkaar moeten helpen. Zeker in deze rare tijden. Lees meer
 • Profielfoto van Tessa

  Aanbod van Tessa

  Geplaatst door Tessa
  Ik ben momenteel aan het afstuderen en heb hierdoor wat tijd vrij. Doordat ik dat vanuit thuis doe ben ik ook vrij flexibel wat betreft tijd. Ik heb ze Lees meer
 • Profielfoto van Melissa

  Nederlands taal te verbeteren

  Geplaatst door Melissa
  Dag allemaal, Mijn vraag is wie mij kan helpen bij mijn Nederlands taal te verbeteren, zoals een goede zinsbouw, grammatica enz. Ik ben met opdrachten bezig voor mijn opleiding pedagogische medewerk... Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.