Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Christien

  Aanbod van Christien

  Geplaatst door Christien
  Lijkt me leuk om bijv. met MARY jane van 55 ..syndroom van down koffie te drinken, een ijsje te eten of iets te bakken. Ze woont in Haarlem Noord. Ik kan op een woensdag. Zelf ben ik 65 jaar bijna. Ik... Lees meer
 • Profielfoto van Ilja

  Aanbod van Ilja

  Geplaatst door Ilja
  Ik wil graag iets doen voor anderen met een (tijdelijke) lichamelijke handicap. Duofietsen of met rolstoel wandelen b.v.. Ik ben zelf een tijdje in-mobiel geweest. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 178 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Johanna

  Aanbod van Johanna

  Geplaatst door Johanna
  Ik ben 66 jaar oud en vorig jaar gestopt met mijn baan in de zorg. Ik heb gewerkt in een zorgcentrum op een gesloten afdeling. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan samen met fijne collega's. Nu is... Lees meer
 • Profielfoto van Eskil

  Aanbod van Eskil

  Geplaatst door Eskil
  Ik doe de opleiding sociaal werk en wil graag vrijwilligers werk doen om ervaring op te doen. ik ben beschikbaar op vrijdag en ben toegankelijk voor 6 uur lang. ik zou graag iemand willen assisteren b... Lees meer
 • Profielfoto van Gerard

  Hond uitlaten

  Geplaatst door Gerard
  Tussen 15.00 en 16.00u maken wij dagelijks een wandeling in Driehuis . Dan vinden wij het best leuk om een hond mee te nemen. Lees meer
 • Profielfoto van Davita Talitha

  Aanbod van Davita Talitha

  Geplaatst door Davita Talitha
  Ik vind het belangrijk om er voor anderen te zijn. Ik vind het leuk om te sporten, wandelingen of fietstochten in de natuur te maken. Ik wil hier graag een paar uur in de week voor vrijmaken. Lees meer
 • Profielfoto van Gerard

  Hond uitlaten

  Geplaatst door Gerard
  Tussen 15.00 en 16.00u maken wij dagelijks een wandeling. Dan vinden wij het best leuk om een hond mee te nemen. Lees meer
 • Profielfoto van Mark

  Aanbod van Mark

  Geplaatst door Mark
  Naast mijn werk in het onderwijs, is autorijden een passie/hobby. Ik vind het leuk om een steentje bij te dragen waar dat kan, vandaar dat er op mij een beroep gedaan kan worden voor (personen/goeder... Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Ik kan helpen met de computer of laptop Lees meer
 • Profielfoto van Erik

  Aanbod van Erik

  Geplaatst door Erik
  Ik wil graag een soort van vrijwilligerswerk doen zodat ik zelf ook meer in contact kom met andere mensen. Ik heb een vorm van autisme, maar met normaal intiligentie. Voor mij is het dus zelf vrij las... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.