Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Tilly

  Aanbod van Tilly

  Geplaatst door Tilly
  ik doe al vrijwilligerswerk en wil er nog wat bij doen Lees meer
 • Profielfoto van Jamy

  Boodschappen, oppas (voor ouders op IC), administratie, organiseren.

  Geplaatst door Jamy
  Ik doe graag iets voor ander en geloof heilig in wat je geeft is wat je krijgt en vooral nu hebben veel mensen hulp nodig dus ik help graag. Ik wil graag oppas aanbieden (dag en nacht) op kinderen... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 311 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Markwin

  Aanbod van Markwin

  Geplaatst door Markwin
  Door de huidige corona-crisis heb ik, naast mijn rechten studie, tijd over. In die tijd wil ik graag anderen helpen bij dingen die samen met een ander makkelijker of beter gaan. Ik ben een jongen van ... Lees meer
 • Profielfoto van Shaime

  Aanbod van Shaime

  Geplaatst door Shaime
  Ik wil graag iets voor een ander doen omdat ik een erg sociaal persoon ben & veel mensen hulp nodig hebben deze tijd. Ik wil dit graag doen omdat ik momenteel geen werk heb maar wel hou van werken en ... Lees meer
 • Profielfoto van Pamela

  Aanbod van Pamela

  Geplaatst door Pamela
  Momenteel is mijn opleidingstraject ook stopgezet door de crisis. Ik zit zelf al in de WIA en heb dus tijd genoeg om anderen te helpen waar het mogelijk is. Indien vervoer nodig, vraag ik wel een klei... Lees meer
 • Profielfoto van Zabi

  Aanbod van zabi

  Geplaatst door Zabi
  Ik ben 1 dag per week ben vrij van mij werk ik kan helpen van alles ik ben 39 jaar Lees meer
 • Profielfoto van Hermine

  Aanbod van Hermine

  Geplaatst door Hermine
  Ik ben nu werkzoekende en wil graag mijn steentje bijdragen in deze Corona tijd en ouderen met boodschappen / hond uitlaten of jongeren helpen met huiswerkbegeleiding. Ik spreek goed Engels, redelijk ... Lees meer
 • Profielfoto van Niek

  Aanbod van Niek

  Geplaatst door Niek
  Een PC of Laptop met problemen is ook op afstand over te nemen. Normaal kom ik bij mensen thuis, maar helaas is dat nu (nog) niet mogelijk voor mij. Als het niet lukt om de PC of Laptop op afstand ove... Lees meer
 • Profielfoto van Lisette

  Aanbod van Lisette

  Geplaatst door Lisette
  Graag wil ik mij inzetten voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Lees meer
 • Profielfoto van Denise

  Aanbod van Denise

  Geplaatst door Denise
  Ik hou er van om mensen te helpen. Ik wil het liefst iets doen wat mensen blij maakt zoals een gesprek voeren, een activiteit doen of samen lachen. Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.