Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Govert

  Aanbod van Govert

  Geplaatst door Govert
  Vrijwilligerswerk, ik ben gepensioneerd en wil iets betekenen op het gebied van fotografie en/of beeldende kunst. Lees meer
 • Profielfoto van Sep

  Aanbod van Sep

  Geplaatst door Sep
  Ik wil graag de komende maanden (tot september) nuttig besteden en actief blijven. Ik start in september met een nieuwe studie. Ik ben 19 jaar en woon bij mijn ouders in Spaarndam (Velsen Zuid) Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 426 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Tirza

  Aanbod van Tirza

  Geplaatst door Tirza
  Mijn naam is Tirza. Ik werk graag met mensen, dienstverlenend. Ik kom zelf uit speciaal voortgezet onderwijs en ambulante begeleiding. Ik ben herstellende van een burn out. Ik wil mij oriënteren op de... Lees meer
 • Profielfoto van Marja

  Aanbod van Marja

  Geplaatst door Marja
  Ik ben pedagogisch medewerker en heb speciale band met kinderen met beperking. Zou heel graag gezin willen ondersteunen . Ik kan goed knutselen, spelletjes, wandelen (indien mogelijk) en luisteren. ... Lees meer
 • Profielfoto van Tanja

  Erop uit

  Geplaatst door Tanja
  Hoi Mijn naam is Tanja. Ik ga weer vaker naar buiten met mijn elektrische rolstoel en vind het leuk dat samen met anderen te doen. Ben je ook ondernemend en ontmoet je graag nieuwe mensen dan is dat ... Lees meer
 • Profielfoto van Sjoukje

  Aanbod van Sjoukje

  Geplaatst door Sjoukje
  ik ben bijna met pensioen en daardoor meer tijd om vrijwilligerswerk te gaan doen. Lees meer
 • Profielfoto van Sonja

  Aanbod van sonja

  Geplaatst door Sonja
  omdat ik niet mag werken en andere graag wil helpen. boodschappen doen, honden uitlaten, huishoudelijke klusjes en helpen in de tuin. Lees meer
 • Profielfoto van Mirjam

  Aanbod van Mirjam

  Geplaatst door Mirjam
  Mijn dochter Noortje is 10 jaar oud en zou graag één keer per week een hondje uit willen laten. Wij kunnen zelf helaas geen hond hebben en Noortje zou heel graag in contact willen komen met iemand die... Lees meer
 • Profielfoto van Sandra

  Aanbod van Sandra

  Geplaatst door Sandra
  Hoi, ik ben Sandra (21 jaar) en ik wil graag wat voor anderen doen om hen te helpen en ook om een dagbesteding te hebben die ik leuk vind om te doen. Ik vind koken en pianospelen leuk. Ook ben ik crea... Lees meer
 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbod van Ingrid

  Geplaatst door Ingrid
  Goedemiddag, Ik zou graag iemand willen helpen bij mij in de buurt om wat boodschappen te halen of bv. een hond uit te laten. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.