Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marchiena

  Aanbod van Marchiena

  Geplaatst door Marchiena
  Ik heb tijd over die ik graag voor en met andere mensen wil doorbrengen. Lees meer
 • Profielfoto van Jurrin

  Aanbod van Jurrin

  Geplaatst door Jurrin
  CityShapers en Present Haarlem organiseren samen Serve the City. In deze periode, waarin het land geraakt wordt door de coronacrisis, willen wij graag mensen die hulp nodig hebben verbinden aan mens... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 301 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Hermine

  Aanbod van Hermine

  Geplaatst door Hermine
  Ik ben nu werkzoekende en wil graag mijn steentje bijdragen in deze Corona tijd en ouderen met boodschappen / hond uitlaten of jongeren helpen met huiswerkbegeleiding. Ik spreek goed Engels, redelijk ... Lees meer
 • Profielfoto van Caroline

  Aanbod van Caroline

  Geplaatst door Caroline
  Ik wil weer zelf graag onder de mensen komen en iets betekenen voor de gemeenschap.Het lijkt me daarom leuk om anderen te helpen met van alles en nog wat om zo in contact te komen met anderen.Ik zit a... Lees meer
 • Profielfoto van Niek

  Aanbod van Niek

  Geplaatst door Niek
  Een PC of Laptop met problemen is ook op afstand over te nemen. Normaal kom ik bij mensen thuis, maar helaas is dat nu (nog) niet mogelijk voor mij. Als het niet lukt om de PC of Laptop op afstand ove... Lees meer
 • Profielfoto van Lisette

  Aanbod van Lisette

  Geplaatst door Lisette
  Graag wil ik mij inzetten voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Lees meer
 • Profielfoto van Denise

  Aanbod van Denise

  Geplaatst door Denise
  Ik hou er van om mensen te helpen. Ik wil het liefst iets doen wat mensen blij maakt zoals een gesprek voeren, een activiteit doen of samen lachen. Lees meer
 • Profielfoto van Margriet

  Aanbod van Margriet

  Geplaatst door Margriet
  Na jaren gewerkt te hebben in de transport sector als logistiek medewerkster, is het voor mij een nieuwe uitdaging om ouderen te ondersteunen als mantelzorger of het verzorgen voor het ontbijt lunch o... Lees meer
 • Profielfoto van Nico

  Aanbod van Nico

  Geplaatst door Nico
  Fietsen onderhoud en ev reparatie Vernieuwen van onderdelen , lekke banden en zo. Lees meer
 • Profielfoto van Justyna

  Aanbod van Justyna

  Geplaatst door Justyna
  Ik heb tijd en ik wil andere mensen helpen. Ik mag boodschappen doen, of iets anders bezorgen. Ik mag dat doen een keer per week. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.