Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Caroline

  Aanbod van Caroline

  Geplaatst door Caroline
  Ik wil weer zelf graag onder de mensen komen en iets betekenen voor de gemeenschap.Het lijkt me daarom leuk om anderen te helpen met van alles en nog wat om zo in contact te komen met anderen.Ik zit a... Lees meer
 • Profielfoto van Ina

  Aanbod van Ina

  Geplaatst door Ina
  Wanner u in de Velserbroek woont en u niet in staat bent uw hond uit te laten omdat u niet meer naar buiten kan of durft ivm het corona virus, doe ik dat graag voor u de komende periode. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 311 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Elly

  Aanbod van Elly

  Geplaatst door Elly
  Hulp bieden bij tuinwerkzaamheden of andere huishoudelijke klussen buitenshuis. Lees meer
 • Profielfoto van Charity

  Aanbod van Charity

  Geplaatst door Charity
  Ik kan van mezelf wel zeggen dat ik veelzijdig ben, "bijna" niets is mij teveel. In de bloei van mijn leven en wil graag mensen helpen, daar waar zij het nodig hebben en uiteraard binnen mijn kunnen ... Lees meer
 • Profielfoto van Irene

  Aanbod van Irene

  Geplaatst door Irene
  Normaal gesproken werk ik bijna full time maar ik heb nu tijdelijk minder werk vanwege corona. Ik zou hulp kunnen bieden bij ouderen of zieke mensen die bv naar buiten willen of een activiteit will... Lees meer
 • Profielfoto van Andre

  Aanbod van Andre

  Geplaatst door Andre
  Rustige en spontane man die bereid is om andere te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Pamela

  Aanbod van Pamela

  Geplaatst door Pamela
  Ik vind het prettig om mensen te helpen op het gebied van huishouding , kleine hondjes uitlaten ,spelletjes doen. Omdat ik veel vrije tijd heb ben ik overdag beschikbaar op doordeweekse dagen. Ook... Lees meer
 • Profielfoto van Suzi

  Aanbod van Suus.

  Geplaatst door Suzi
  Iets voor de ander kunnen betekenen heeft en geeft betekenis in het leven voor degene die er voor de ander kan zijn. Dus voor de ander en jezelf. de interesses is wat ik heb aangegeven op sociaal en p... Lees meer
 • Profielfoto van Loe

  Aanbod van Loe

  Geplaatst door Loe
  Gewoon om te helpen Wat in mijn vermogen ligt Lees meer
 • Profielfoto van Jur

  Aanbod van Jur

  Geplaatst door Jur
  Waarom wil ik iets voor anderen doen? Zo is mijn karakter. Gezien de bizarre tijden draag ik graag een steentje bij en zoek ik naar kleine taken als dagbesteding. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.