Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Anouk

  Aanbod van Anouk

  Geplaatst door Anouk
  Ik las over dit innovatief en wil hier graag mijn steentje aan bijdragen. Zou graag bijv. Oudere gezelschap houden of wat schoonmaakwerk doen. Lees meer
 • Profielfoto van Rocky

  Aanbod van Rocky

  Geplaatst door Rocky
  Ik ben al een tijdje niet meer aan het werk vanwege een ongeluk dat ik heb gehad. Nu wil ik graag weer iets gaan doen sinds het een stuk beter met me gaat. Ik wil uiteindelijk weer normaal gaan werken... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 178 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Tieneke

  Gratis lieve poes

  Geplaatst door Tieneke
  Door diverse omstandigheden (67) zoek ik een lief baasje voor mijn poes Eden. Eden is een EU kortharige zwart witte poes. Geboren 08-06-2014. Ze is speels en ligt ook graag bij je. Een goede muizen e... Lees meer
 • Profielfoto van Angela

  Voedingscoach

  Geplaatst door Angela
  Op een leuke manier afvallen. Inzicht in voedingscombinaties samen met minimale beweging en gedrag. Lees meer
 • Profielfoto van Bouchra

  Huiswerkbegeleiding aan huis

  Geplaatst door Bouchra
  Ik ben op zoek naar iemand die huiswerkbegeleiding aan mijn dochter van 10 wilt geven. J. zit in groep 7 en heeft moeite met rekenen en aardrijkskunde. Lees meer
 • Profielfoto van Guus

  Aanbod van Guus

  Geplaatst door Guus
  Sinds een paar maanden ben ik niet meer werkzaam en ik heb voldoende tijd over om iemand te helpen met klusjes of de administratie. Ook bij iemand op bezoek gaan die aandacht nodig heeft lijkt mij een... Lees meer
 • Profielfoto van Lisa

  Aanbod van Lisa

  Geplaatst door Lisa
  Ik zoek een vrouw om iets leuks te doen zoals bioscoop bezoek. Ik hou ook van wandelen, de natuur en musea. Ik ben tweetalig: Nederlands en Engels. 44 jaar. Lees meer
 • Profielfoto van Clementina

  Aanbod van Clementina

  Geplaatst door Clementina
  Ik heb tijd over en wandel graag met mijn hondjes dus kan gezeschap zijn voor iemand.. Graag de eenzaamheid wat minder maken voor de oudere onder ons. Ach voor een ieder die wat hulp kan gebruiken.. M... Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  Geachte heer,mevrouw, Graag zou ik willen reageren op de vacature voor chauffeur ouderen vervoer van het Schoterhof in Haarlem naar andere dagdelen voor ouderen. Ik zie graag uw reactie tegenmoet. ... Lees meer
 • Profielfoto van Hans

  Aanbod van Hans

  Geplaatst door Hans
  Ik ben goed thuis in windows en office. Analyse van hardware en evt kleine reparaties kan ik ook. Kosten voor evt. Materiaal voor uw eigen rekening. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.