Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Amy

  Aanbod van Amy

  Geplaatst door Amy
  Ik ben Amy (18 jaar) ik wil helpen, omdat ik mensen graag gelukkig maak. Ik hoop van andere te kunnen leren en ben geïnteresseerd in hoe mensen (vooral oudere) naar de wereld kijken. Ik hou heel erg v... Lees meer
 • Profielfoto van Nico

  Aanbod van Nico

  Geplaatst door Nico
  Fietsen onderhoud en ev reparatie Vernieuwen van onderdelen , lekke banden en zo. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 178 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  Ik ben Diana 54 jaar. Graag zou ik u willen helpen met wat licht tuin onderhoud. Alleen in de zomer maanden. Lees meer
 • Profielfoto van Annelies

  Aanbod van Annelies

  Geplaatst door Annelies
  Ik wil graag iets voor een ander betekenen. Vandaar ik mijn hulp aanbied voor iemand die het nodig heeft. Lees meer
 • Profielfoto van Lisette

  Aanbod van Lisette

  Geplaatst door Lisette
  Op dit moment ben ik herstellende van een lastige periode, het gaat inmiddels een stuk beter met mij en graag wil ik mijn leven weer oppakken. ik zou graag willen starten met vrijwilligerswerk omdat ... Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Smartphone en tablet (ipad) hulp

  Geplaatst door Jan
  Hallo, Ik kan u helpen met problemen met uw smartphone of tablet of ik kan u er op weg mee helpen als dat nodig is. Problemen oplossen. Neem contact op als u mij nodig heeft. Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Aanbod van Jan

  Geplaatst door Jan
  Hallo Iedereen, Ik geef bijles aan kinderen tm 16 jaar. Voor een scherpe prijs. Neem contact op als je bijles nodig hebt. Lees meer
 • Profielfoto van Janine

  Aanbod van Janine

  Geplaatst door Janine
  Sinds een half jaar woon ik in Beverwijk, ik ben sinds 6 1/2 jr. weduwe en wil graag vrijwilligerswerk gaan doen om ook wat onder de mensen te komen. Ik ben 65 jr. en heb een klein hondje, die ik makk... Lees meer
 • Profielfoto van Ali

  Aanbod van Ali

  Geplaatst door Ali
  Ik wil help om Nederlandse taal te leren want ik wel zo spoedig mogelijk aan de universiteit studie volgen. Nu ben ik bezig met B1 studie en ik wil 82 halen. Lees meer
 • Profielfoto van Lisa

  Aanbod van Lisa

  Geplaatst door Lisa
  Beste lezer, Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wil je graag een steuntje in de rug bij het opruimen van je huis? Ik help jou graag om weer orde in de chaos te scheppen. Van een georganiseerd h... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.