Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Noelle

  Aanbod van Noelle

  Geplaatst door Noelle
  Hallo, Ik zit momenteel in een reïntegratie traject om na 10 jaar huismoeder te zijn geweest,weer ergens te beginnen waar mijn interesses liggen o.a de zorgsector. Voor mijn eerste zwangerschap he... Lees meer
 • Profielfoto van Erwin

  Aanbod van Erwin

  Geplaatst door Erwin
  Ik ben afgestudeerd in Scheikunde (doctorandus) en ben bereid om bijles te geven aan middelbare scholieren (natuur- en scheikunde). Ik heb ook jarenlang gewerkt in de ICT en ben dus best handig met co... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 426 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Pieter

  doe wat voor een ander

  Geplaatst door Pieter
  maakt niet uit wat als het maar binnen mijn mogelijk heden liggen mag ook in alle er regios zijn Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Goedendag, na een burn out wil ik dolgraag reintegreren en weer wat gaan betekenen in de maatschappij door mijzelf een aantal uurtjes in de week beschikbaar te stellen. Jullie zouden mij enorm helpen... Lees meer
 • Profielfoto van JanPiet

  Nieuw in de Gemeente Velsen ?

  Geplaatst door JanPiet
  Bent u nieuw in de Gemeente Velsen? Ik maak u graag wegwijs in onze prachtige Gemeente en ik vertel erover en laat u zien waar u het één en ander kunt vinden op het gebied van wonen (woningcorporaties... Lees meer
 • Profielfoto van Anthonie

  Aanbod van Anthonie

  Geplaatst door Anthonie
  Ik heb vaker vrijwilligers werk gedaan ,ook voor jonge mensen met beperkingen. Ik vind het fijn anderen te helpen. Ik ben hiervoor momenteel zeker 1 dag pw beschikbaar . Lees meer
 • Profielfoto van JanPiet

  Hulp bij leren Nederlands

  Geplaatst door JanPiet
  Ik wil hulp bieden bij het onder de knie krijgen van onze Nederlandse taal. Ik spreek ABN. (Algemeen Beschaafd Nederlands) Heb je hulp nodig met: ik en mij / d of t / ei of ij, of begrijpen van woo... Lees meer
 • Profielfoto van Joke

  Aanbod van Joke

  Geplaatst door Joke
  Ik ben gestopt met werken en zou graag nieuwe Nederlanders willen helpen hun weg te vinden in deze maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Germ

  Aanbod van Germ

  Geplaatst door Germ
  Ik het zelf een volkstuin en ik computer graag en was vroeger toezicht houder Civiel bij TATASteel. Vanuit UWV woedt gevraagd om weer wat actiefs te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Elly

  Aanbod van Elly

  Geplaatst door Elly
  Hulp bieden bij tuinwerkzaamheden of andere huishoudelijke klussen buitenshuis. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.