Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Anita

  Aanbod van Anita

  Geplaatst door Anita
  Als docent Nederlands in opleiding en taalcoach, vind ik het leuk om mensen op het gebied van de Nederlandse taal of met hun opleiding te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Loe

  Aanbod van Loe

  Geplaatst door Loe
  Gewoon om te helpen Wat in mijn vermogen ligt Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 301 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Ruben

  Aanbod van Ruben

  Geplaatst door Ruben
  Hoi, ik vind het leuk om dingen voor mensen te doen. Het is daarnaast ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Lees meer
 • Profielfoto van JanPiet

  Nieuw in de Gemeente Velsen ?

  Geplaatst door JanPiet
  Bent u nieuw in de Gemeente Velsen? Ik maak u graag wegwijs in onze prachtige Gemeente en ik vertel erover en laat u zien waar u het één en ander kunt vinden op het gebied van wonen (woningcorporaties... Lees meer
 • Profielfoto van JanPiet

  Hulp bij leren Nederlands

  Geplaatst door JanPiet
  Ik wil hulp bieden bij het onder de knie krijgen van onze Nederlandse taal. Ik spreek ABN. (algemeen beschaafd Nederlands) Heb je hulp nodig met: ik en mij / d of t / ei of ij, of begrijpen van woo... Lees meer
 • Profielfoto van Andre

  Aanbod van Andre

  Geplaatst door Andre
  Rustige en spontane man die bereid is om andere te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Irene

  Aanbod van Irene

  Geplaatst door Irene
  Normaal gesproken werk ik bijna full time als masseur en yogadocente maar heb nu tijdelijk minder werk. Ik vermaak me prima, heb genoeg te doen in en om huis maar begin me ook nutteloos te voelen ter... Lees meer
 • Profielfoto van Isabel

  Aanbod van Isabel

  Geplaatst door Isabel
  Sinds mijn vervroegde pensionering na 40 dienstjaren bij KLM als secretaresse wil ik mij graag nuttig maken , ook op sociaal vlak Lees meer
 • Profielfoto van Erik

  Aanbod van Erik

  Geplaatst door Erik
  Beschikbaar voor online huiswerkbegeleiding voor leerlingen in groepen 7 en 8. Online wil in mijn geval zeggen Skype en daarnaast WhatsApp om foto's door te sturen die de leerling heeft genomen van zi... Lees meer
 • Profielfoto van Marielle

  Aanbod van Marielle

  Geplaatst door Marielle
  Moeder van een gezin. Ervaring met schoolgaande kinderen, huiswerk maken. Geen grote klussen maar kleine klusjes. Een uurtje wat in mijn leven zou passen is fijn. Boodschapje doen of maaltijd delen is... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.