Direct naar de inhoud van deze pagina

Aanbod bij BUUV

Sorteer op:
 • Profielfoto van Pieter

  doe wat voor een ander

  Geplaatst door Pieter
  maakt niet uit wat als het maar binnen mijn mogelijk heden liggen mag ook in alle er regios zijn Lees meer
 • Profielfoto van René

  Aanbod van René

  Geplaatst door René
  Sinds kort werk en woon ik in de omgeving van Haarlem (in het onderwijs). Ik zet me graag in voor mensen die het minder getroffen dan ik. Koken is, nadat ik jaren als kok heb gewerkt, nog steeds mijn ... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 178 aanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Louise

  Aanbod van Louise

  Geplaatst door Louise
  Ik ben 69 jaar en heb 46 jaar in de zorg gewerkt. Ben sinds 3 jaar met pensioen en wil nog graag wat voor anderen betekenen Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik ben sportief. Ik werk overdag op kantoor en wil in mijn vrije tijd graag wat voor een ander doen. Verder wil graag meer contacten op doen. Lees meer
 • Profielfoto van Elles

  Aanbod van Elles

  Geplaatst door Elles
  Hallo, ik ben een fitte 53-jarige vrouw, getrouwd, twee kinderen en zou graag in contact komen met andere fitte (vrouwelijke) 40'ers of 50'ers voor gezelligheid in de vorm van koffie drinken, een spel... Lees meer
 • Profielfoto van Melissa

  Nederlands taal te verbeteren

  Geplaatst door Melissa
  Dag allemaal, Mijn vraag is wie mij kan helpen bij mijn Nederlands taal te verbeteren, zoals een goede zinsbouw, grammatica enz. Ik ben met opdrachten bezig voor mijn opleiding pedagogische medewerk... Lees meer
 • Profielfoto van Lieve

  Aanbod van Lieve

  Geplaatst door Lieve
  Ik ben Lieve (16 jaar) en hou ervan om me in te zetten voor anderen. Ik ben misschien nog erg jong, maar weet nu al zeker dat ik later iets wil doen in de richting 'mensen helpen'. Dit klinkt erg alge... Lees meer
 • Profielfoto van Lisette

  Aanbod van Lisette

  Geplaatst door Lisette
  Graag wil ik mij inzetten voor mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Lees meer
 • Profielfoto van JanPiet

  Nieuw in de Gemeente Velsen ?

  Geplaatst door JanPiet
  Bent u nieuw in de Gemeente Velsen. Ik maak u graag wegwijs op het gebied van waar u het één en ander kunt vinden op het gebied van wonen (woningcorporaties), winkels, geschiedenis, informatieve zaken... Lees meer
 • Profielfoto van JanPiet

  Hulp bij leren Nederlands

  Geplaatst door JanPiet
  Ik wil hulp bieden bij het onder de knie krijgen van onze Nederlandse taal. Heb je hulp nodig met ik en mij / d of t / ei of ij, etc. dan wil ik je dat proberen te leren. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.